Περισσότερες δηλώσεις με υπογραφή λογιστή
Υποχρεωτικά με υπογραφή λογιστή θα υποβληθούν φέτος οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος των εμπορικών και μεικτών επιχειρήσεων, εφόσον τα ακαθάριστα έσοδα που είχαν το 2018 υπερβαίνουν τα 50.000 ευρώ.
Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου ικανοποίησε σχετικό αίτημα της Συνεργασίας Αριστερών Οικονομολόγων και μετά τη συνάντηση που είχε πρόσφατα μαζί τους υπέγραψε απόφαση με την οποία μειώνεται κατά 50% το όριο πάνω από το οποίο είναι υποχρεωτική η υπογραφή από λογιστή - φοροτεχνικό των φορολογικών δηλώσεων για τις συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων.
Ειδικότερα, το ποσό των ακαθάριστων εσόδων μειώθηκε από 100.000 ευρώ που ήταν για τις εμπορικές ή μεικτές επιχειρήσεις και προσγειώθηκε στα 50.000 ευρώ.
Με τον τρόπο αυτό διασφαλίσθηκαν περισσότερη δουλειά και περισσότερα έσοδα για τους λογιστές.
Ταϊλάνδη: Για φόνο κατηγορείται Αυστραλός μετά τον εντοπισμό σορού 17χρονης μέσα σε βαλίτσα
17:16
Γιατί η Ευρώπη «ψήνεται»: Θερμικός θόλος, El Niño και η εικόνα στην Ελλάδα
17:11
Κατακόρυφη μείωση του αριθμού πλοίων που πέρασαν τα Στενά του Ορμούζ το Σαββατοκύριακο
17:06
Μαίνεται η φωτιά στη Βάρδα Ηλείας - Μεγάλη κινητοποίηση και ενίσχυση δυνάμεων
17:04