Πιτσιλής: Η ΑΑΔΕ εφαρμόζει το πρόγραμμά της ανεξάρτητα από το προεκλογικό κλίμα
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εφαρμόζει το πρόγραμμά της ανεπηρέαστη και ανεξάρτητα από το προεκλογικό κλίμα επισήμανε ο Διοικητής της Γιώργος Πιτσιλής σε συνάντηση που είχε με τους Διευθυντές των υπηρεσιών της.
Στο πλαίσιο αυτό η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει σε: δημοσιοποίηση της λίστας μεγαλοοφειλετών στις 28/6, πληρωμή β’ δόσης πετρελαίου θέρμανσης μέχρι 28/6, επιστροφές φόρου εισοδήματος ΦΠ μέσω τραπεζών το 2ο 10ήμερο Ιουνίου.
Ο Γ. Πιτσιλής τόνισε προς τους Διευθυντές τα ακόλουθα: «Κάνουμε τη δουλειά μας, απολύτως ανεπηρέαστοι και ανεξάρτητοι από το προεκλογικό κλίμα. Εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα το ελεγκτικό μας πρόγραμμα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου. Συνεχίζουμε με την εφαρμογή του προγράμματος των επιστροφών φόρων και την εκπλήρωση των λοιπών υποχρεώσεών μας, όπως άλλωστε οφείλουμε.
Εφαρμόζουμε και συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση όλα τα μεταρρυθμιστικά έργα που έχουμε στο επιχειρησιακό μας σχέδιο. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις προσωπικές μας συμπεριφορές και εμφανίσεις στο δημόσιο χώρο. Είμαστε ανεξάρτητη αρχή και υπηρεσία που υπηρετεί όλους τους πολίτες και όλες τις επιχειρήσεις».
Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
02:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού ΔΥΠΑ: Ποιες υπηρεσίες καλύπτουν και πώς να τα αξιοποιήσετε
01:00
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Αναλυτικά οι δικαιούχοι και τα ποσά
00:30
Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 38χρονος δημοτικός σύμβουλος - Φέρεται να απαγχονίστηκε
23:59