Νέο χτύπημα στο λαθρεμπόριο τσιγάρων από ΣΔΟΕ και ΑΑΔΕ
Σημαντική ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε από το ΣΔΟΕ και το Τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου του Γ΄ Τελωνείου Πειραιά, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο, που είχε ως δηλωθέν εμπόρευμα «σανίδες-laminate» και επρόκειτο να μεταφορτωθεί για άλλο ελληνικό λιμάνι με τελικό προορισμό άλλη βαλκανική χώρα.
Ο εν λόγω έλεγχος διενεργήθηκε με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή DIAMPLO και του συστήματος X-RAY, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη τσιγάρων στο εμπορευματοκιβώτιο.
Από την καταμέτρηση του περιεχομένου του εντοπίστηκαν συνολικά 11.500.000 τεμάχια τσιγάρων, οι αναλογούντες δασμοί και φόροι των οποίων ανέρχονται στο ποσό των 2,43 εκατ. ευρώ.
Οι υπηρεσίες προχώρησαν στην κατάσχεση του εμπορευματοκιβωτίου με το περιεχόμενο του, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του τελικού παραλήπτη βρίσκεται σε εξέλιξη.
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες ξανά στην 54χρονη για την υπόθεση με τα 212 ζώα σε ακατάλληλες συνθήκες
10:12
Καιρός: Έρχεται επικίνδυνο 48ωρο με βροχές και καταιγίδες - Η πρόγνωση για τις 28 Οκτωβρίου
10:02
HUAWEI WATCH D3: Οι καινοτόμες λειτουργίες που το καθιστούν κάτι περισσότερο από ένα απλό smartwatch
10:00
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Διονύσης Καλαματιανός - Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και επίσημα
09:48