Χαμηλούς τόνους για την Ελλάδα από Σεντένο και Μοσκοβισί
Χαμηλούς τόνους κράτησαν για την Ελλάδα οι Μάριο Σεντένο και Πιερ Μοσκοβισί προσερχόμενοι στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup.
«Θα συζητήσουμε την Ελλάδα στη βάση της έκθεσης της Επιτροπής», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο και προσέθεσε: «Θα αξιολογήσουμε την πρόοδο, τη μεταρρυθμιστική ατζέντα και τις προκλήσεις», είπε, προσθέτοντας ότι, δεδομένης της αλλαγής της κυβέρνησης, «θα επανέλθουμε σε αυτό το ζήτημα σύντομα».
Ερωτηθείς για τις θέσεις της ΝΔ ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Νομισματικές και Οικονομικές Υποθέσεις είπε πως τα αιτήματα της νέας ελληνικής κυβέρνησης θα εξεταστούν στην ώρα τους.
«Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το Eurogroup, το οποίο θα εξετάσει τη νέα κατάσταση στην Ελλάδα, με την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα ελληνική κυβέρνηση», είπε.
Χρυσές Σφαίρες 2026: Μεγάλοι νικητές της βραδιάς το «Μια Μάχη Μετά την Αλλη» και το «Adolescence»
06:31
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12 Ιανουαρίου)
06:30
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
06:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πώς υπολογίζεται το επίδομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00