Εκλογές 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα για την εκλογική αποζημίωση
Σε λειτουργία τέθηκε η Υπηρεσία Πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Η υπηρεσία αποτελείται από τις ακόλουθες εφαρμογές:
- Εφαρμογή καταχώρισης των Γραμματέων της εφορευτικής Επιτροπής και των Διερμηνέων της Τουρκικής Γλώσσας από Τακτικούς Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής. (Εφαρμογή 1)
Όλοι οι Τακτικοί Δικαστικοί Αντιπρόσωποι (εντός και εκτός έδρας) θα πρέπει να εισέλθουν στην εφαρμογή, προκειμένου να δηλώσουν και να οριστικοποιήσουν τα στοιχεία των Γραμματέων της Εφορευτικής Επιτροπής και των Διερμηνέων της Τουρκικής Γλώσσας, του τμήματος τους. (ΑΦΜ, ΕΠΩΝΥΜΟ σύμφωνα με τα στοιχεία φορολογίας τους).
- Εφαρμογή Ηλεκτρονικής αίτησης πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και καταχώρισης του ΙΒΑΝ. (Εφαρμογή 2)
Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει να εισέλθουν στην εφαρμογή για να δηλώσουν τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού τους.
Οι δικαιούχοι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι (δηλ. εντός Νομού) θα πρέπει να οριστικοποιήσουν πρώτα τα απαιτούμενα στοιχεία στην Εφαρμογή 1, όταν θα γίνει διαθέσιμη η αντίστοιχη περιφέρεια.
Για τους Γραμματείς Εφορευτικής επιτροπής και τους Διερμηνείς Τουρκικής Γλώσσας είναι προαπαιτούμενο η συμπλήρωση των στοιχείων τους από τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους στην Εφαρμογή 1.
Οι χρήστες των παραπάνω εφαρμογών θα πρέπει να έχουν κωδικούς TAXISnet και ΙΒΑΝ λογαριασμούς τραπέζης που να είναι ενεργοί, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ενέργειες για την πληρωμή τους.
Ινδονησία: Έξι νεκροί και 130 αγνοούμενοι μετά τη βύθιση επιβατικού πλοίου
14:35
Ταυτοποιήθηκε ο 67χρονος που πήγαινε ανάποδα στην παραλιακή - Δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση
14:14
Συμπλοκή 15 ατόμων στην Κυψέλη: Τρεις συλλήψεις, στο νοσοκομείο 40χρονος Ινδός
13:54
LIVE- Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα από τη ΔΕΘ: Εμείς δεν μετατρέψαμε ένα ιστορικό κόμμα σε κόμμα παρέας
13:52