Δεν έχει υποβληθεί το 25% των δηλώσεων – «Τελεσίγραφο» Βεσυρόπουλου
Στην αποσαφήνιση πως δεν θα δοθεί άλλη παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, η οποία λήγει στις 29 Ιουλίου, προχώρησε ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία,Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 4,8 εκατομμύρια δηλώσεις, σε σύνολο 6,3 εκατομμυρίων, ήτοι το 25% του συνόλου των δηλώσεων παραμένει εκτός συστήματος.
Στην ανακοίνωσή του για το θέμα ο κ. Βεσυρόπουλος σημειώνει τα εξής:
«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που εκπνέει στις 29 Ιουλίου. Άλλωστε, το σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχει ανοίξει από τις 28 Μαρτίου, διάστημα που θεωρείται ικανό και εύλογο για να έχουν τη δυνατότητα όλοι να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις. Στόχος μας είναι να εμπεδωθεί η εικόνα ενός κράτους που θα είναι σοβαρό, συνεπές και αξιόπιστο απέναντι στους πολίτες, εμπνέοντας ανάλογες συμπεριφορές».
Μιανμάρ: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε αεροπορική επιδρομή του στρατού σε αγορά χωριού
15:48
Πέθανε η κορυφαία σκηνογράφος και ενδυματολόγος Ιωάννα Παπαντωνίου
15:40
ΗΠΑ - Ιράν: Η διαπραγματευτική ομάδα της Τεχεράνης αναχώρησε για τον νέο κύκλο συνομιλιών στη Γενεύη
15:31
Έργα 30 εκατομμυρίων ευρώ για υποδομές στον Έβρο ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)
15:30