ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 23 έως τις 29 Ιουλίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 11 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, επέλεξε τα στοιχήματα «Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες», «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Ημίχρονο/Τελικό» σε δέκα αγώνες από τα προκριματικά του Champions League και του Europa League, τη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας και τα διεθνή φιλικά παιχνίδια και με 10 ευρώ κέρδισε 5.699,58 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, στο Markopoulo Park, στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες) ένας νικητής από τον Πειραιά κέρδισε από 9.678 ευρώ. Στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έκτης ιπποδρομίας στο Markopoulo Park τρεις νικητές κέρδισαν από 1.811 ευρώ.
SPONSORED
Τρόφιμος στο «Δαφνί» στραγγάλισε 59χρονο: Η ανακοίνωση των εργαζομένων
21:25
Ρεσάλτο αμερικανών πεζοναυτών σε ιρανικό δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Ομάν
21:16
Οι ΗΠΑ κατηγoρούν τον Ραούλ Κάστρο για συνωμοσία για την δολοφονία αμερικανών πολιτών
21:07
Δένδιας: Η Oυκρανία μας οφείλει μια μεγάλη συγγνώμη για το drone - Τι είπε για τα «ήρεμα νερά»
21:00