Η ΑΑΔΕ διενήργησε 2.612 ελέγχους τον Ιούλιο
Μόνο τον Ιούλιο οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) διενέργησαν 2.612 ελέγχους σε όλη την Ελλάδα.
Στην Αθήνα διενεργήθηκαν 407 έλεγχοι, με την παραβατικότητα να διαμορφώνεται στο 37%.
Στη Θεσσαλονίκη έγιναν 289 έλεγχοι, με την παραβατικότητα να είναι στο 55%, στην Πάτρα έγιναν 233 έλεγχοι και ένας στους τρεις βρέθηκε να παρανομεί, στην Κέρκυρα σε 141 ελέγχους η παραβατικότητα ήταν στο 60%, στη Σαντορίνη διενεργήθηκαν 151 έλεγχοι και η παραβατικότητα ήταν στο 56%.
Συνολικά, κατά το τρέχον έτος θα διενεργηθούν περισσότεροι από 200.000 έλεγχοι. Συγκεκριμένα, θα ελεγχθούν μεγάλες επιχειρήσεις, φορολογούμενοι με μεγάλη περιουσία, μπαρ και εστιατόρια, για να διαπιστωθεί η έκδοση αποδείξεων, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς και εκτεταμένοι έλεγχοι για τον περιορισμό στο λαθρεμπόριο καυσίμων και καπνικών.
Στόχος είναι να βεβαιωθούν από τους ελέγχους περισσότερα από 3 δισ. ευρώ έως το τέλος της χρονιάς, ενώ από τα ληξιπρόθεσμα χρέη (παλαιά και αυτά που θα δημιουργηθούν εντός του έτους) 6 δισ. ευρώ.
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Έως πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
01:00
Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα μέσω ΑΣΕΠ
00:30
Περού: Μαζικές διαδηλώσεις για το κόστος καυσίμων - Επιδοτήσεις ανακοίνωσε η κυβέρνηση
23:59
Φωτιά στη Χαλκιδική: Σε ολονύκτια επιφυλακή 227 πυροσβέστες - Κλειστός ο δρόμος Σίβηρη-Φούρκα
23:51