Στο Eurogroup ο Χρήστος Σταϊκούρας - Με ποιους συναντάται
Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αναχωρεί σήμερα για το Ελσίνκι, όπου θα συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.
Κατά την παραμονή του στο Ελσίνκι, ο υπουργός Οικονομικών θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σταϊκούρας θα συναντηθεί διαδοχικά με την πρόεδρο της Ενιαίας Αρχής Εξυγίανσης (SRB) κα Έλγκε Κόνιγκ, τον πρόεδρο του Eurogroup Μάριο Σεντένο, τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, τον αντιπρόεδρο της EBRD Πιέρ Χέλμπορν και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μπενουά Κερέ.
Το Σάββατο, ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Στο περιθώριο της συνάντησης, θα έχει κατ΄ ιδίαν συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Γερμανία: Οι τιμές καυσίμων υποχρεώνουν τους οδηγούς να χρησιμοποιούν λιγότερο τα ΙΧ τους
14:56
Κρήτη: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για το ατύχημα πεντάχρονου σε πισίνα – Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα
14:50
Στο Αυτόφωρο η 25χρονη μητέρα που άφησε μόνο στο διαμέρισμα τον 5χρονο γιο της στη Θεσσαλονίκη
14:43
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για 20χρονο που πετάει αντικείμενα από τρίτο όροφο - Αναφορές ότι απειλεi να πέσει (vid)
14:34