Περίπου 660.000 οφειλέτες μπήκαν στη ρύθμιση των 120 δόσεων
Η ρύθμιση των 120 δόσεων προς την εφορία προσέλκυσε περισσότερους από 660.000 οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις), με το συνολικό ρυθμισμένο ποσό να υπερβαίνει τα 6,3 δισ. ευρώ.
Οι οφειλέτες με επικυρωμένες ρυθμίσεις, αυτοί δηλαδή που μπήκαν στις 120 δόσεις και πλήρωσαν την πρώτη δόση ή την προκαταβολή, είχαν ξεπεράσει τις 454.000, με το συνολικό ρυθμισμένο ποσό οφειλών να υπερβαίνει τα 3,981 δισ. ευρώ.
Από το ποσό αυτό τα 2,86 δισ. ευρώ αφορούν σε κεφάλαιο και τα 1,117 δισ. ευρώ προσαυξήσεις. Η ρύθμιση των 120 δόσεων ανέβασε ταχύτητες μετά τις βελτιώσεις που έγιναν και ειδικά την τελευταία εβδομάδα, ενώ μέχρι στιγμής στα κρατικά ταμεία έχουν εισρεύσει περισσότερα από 401 εκατ. ευρώ.
Οι οφειλέτες που «γύρισαν την πλάτη» στη ρύθμιση βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, εισοδημάτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων, ενώ πολλοί θα δουν τα ακίνητά τους να βγαίνουν στο σφυρί.
Οι φορολογούμενοι με ανοιχτούς λογαριασμούς στην εφορία έχουν πλέον τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τα χρέη τους ακολουθώντας την πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 μηνιαίων δόσεων.
Axios: Μυστική συνάντηση Στιβ Γουίτκοφ με τον εξόριστο πρίγκιπα διάδοχο του Ιράν
22:32
ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες: Ψευτοδιάλογος και συνέχιση απειλών και αδιεξόδων
22:23
ΚΚΕ: Καμία καταστολή και κανένα τελεσίγραφο δεν πρόκειται να σταματήσει το δίκαιο αγώνα των αγροτών
22:12
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 11.000.000 ευρώ
22:07