Συνεχίζονται οι συγχωνεύσεις εφοριών από την ΑΑΔΕ
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της λειτουργίας της φορολογικής διοίκησης και με σκοπό την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των φορολογούμενων, συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδίου της ΑΑΔΕ γαι την αναδιάρθρωση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ).
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με τη με αριθ. πρωτ. Δ.ΟΡΓ.Α 1151158 ΕΞ 2019/4.11.2019 (ΦΕΚ 4054/Β/6.11.2019) απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ από τις 11.11.2019 η Δ.Ο.Υ. Βύρωνα, Α'-Β' τάξεως συγχωνεύεται στη Δ.Ο.Υ. ΙΖ' Αθηνών, Α' τάξεως.
Αυτό σημαίνει ότι αύριο, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, η Δ.Ο.Υ. Βύρωνα θα είναι κλειστή για το κοινό και από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, οι φορολογούμενοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα), που υπάγονται στη Δ.Ο.Υ. Βύρωνα, θα εξυπηρετούνται από τη Δ.Ο.Υ. ΙΖ' Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Δαμάρεως 175.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, με τη συγχώνευση αυτή εξοικονομούνται πόροι, τόσο ανθρώπινοι όσο και οικονομικοί, με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.
Γκίκας από Βουλή: 32 πλοία με ελληνική σημαία σε Περσικό Κόλπο, Αραβική Θάλασσα και Κόλπο Ομάν
12:55
Bρετανός υπουργός Άμυνας: «Η φιλία ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο παραμένει ισχυρή απέναντι στις ιρανικές απειλές»
12:54
Νέα άνοδος στις τιμές του χρυσού - Παραμένει ισχυρό το δολάριο
12:51
Ηράκλειο: Νέα περιστατικά με μετανάστες νότια της Κρήτης - Διασώθηκαν 73 άτομα
12:38