Ν. Μπακατσέλος: Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα και υψηλούς προσκεκλημένους θα πραγματοποιηθεί και φέτος το 30ο επετειακό συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου το οποίο μετονομάζεται από «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας» σε «Greek economic summit».
Μιλώντας στο CNN Greece, ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Μπακατσέλος είπε ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ είναι πολύ μεγάλο στη δεδομένη στιγμή, γεγονός που το επιβεβαιώνει η επίσκεψη του υπουργού εμπορίου των ΗΠΑ δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο.
Ο κ. Μπακατσέλος είπε ακόμη ότι οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ αυξάνονται διαρκώς και το πρώτο εξάμηνο του 2019 είχαμε αύξηση της τάξης του 7%.
Ο κ. Μπακατσέλος τόνισε επίσης ότι ο Επιμελητήριο διαθέτει ειδική υπηρεσία για όσους θέλουν να εξάγουν στις ΗΠΑ, και η οποία τους παρέχει πληροφορίες και συμβουλές ανάλογα με το προϊόν τους.
Θεσσαλονίκη: 42χρονος μετέτρεψε σε πίστα την Περιφερειακή - Έτρεχε με 149 χλμ και μεθυσμένος
09:47
Θεμιστοκλέους: «Το ΕΣΥ έχει σήμερα περισσότερο προσωπικό που είχε ποτέ»
09:38
Ταξιδιωτικές τάσεις: Πώς διαλέγουν προορισμό διακοπών οι Έλληνες - 1 στους 2 χρησιμοποιούν AI
09:30
Old grace κοσμοπολιτισμός και πίτσα με θέα το ηλιοβασίλεμα στο νησί που ποτέ δεν κοιμάται
09:30