Στο 1,629 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς ιδιώτες
Στο 1,629 δισ. ευρώ ανήλθαν τον Οκτώβριο οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, ενώ τον ίδιο μήνα οι επιστροφές φόρωνπεριορίστηκαν στα 828 εκατ. ευρώ.
Το Σεπτέμβριο οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα είχαν διαμορφωθεί σε 1,637 δισ. ευρώ, ενώ τον ίδιο μήνα οι επιστροφές φόρων περιορίστηκαν στα 873,9 εκατ. ευρώ έναντι 992,3 εκατ ευρώ τον Αύγουστο.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τα οποία δείχνουν ακόμη ότι συνεχίστηκαν και το Οκτώβριο οι μηδενικές πληρωμές των φορέων της γενικής κυβέρνησης για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους ιδιώτες, καθώς και για την τακτοποίηση εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης.
ΕΛΛΑΔΑ
«Κάηκαν περιουσίες, έρχεται δύσκολη νύχτα» λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Ασώματου στο CNN Greece
22:18
ΕΛΛΑΔΑ
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1,7 εκατ. ευρώ
22:10
ΣΠΟΡ
Φρανσίσκο για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης»
22:03
ΕΛΛΑΔΑ
Liveblog: Κυκλωμένο από τις φλόγες το χωριό Ασώματος στο Ρέθυμνο - Μάχη με τη φωτιά και στην Πάρο
21:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ