ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΕ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γιώργος Στασινός

ΤΕΕ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γιώργος Στασινός
INTIME NEWS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ

Στη θέση του επικεφαλής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) θα παραμείνει και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Στασινός, ο οποίος επανεξελέγη την Κυριακή για τρίτη συνεχή θητεία στο αξίωμα αυτό, ως πρόεδρος της παράταξης «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών».

Σημειώνεται ότι οι εκλογές για το νέο προεδρείο του ΤΕΕ είχαν ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής.

«Οι Έλληνες Διπλωματούχοι Μηχανικοί έχουμε την επιστημονική γνώση και τα επαγγελματικά εφόδια να δώσουμε την αναπτυξιακή ώθηση που χρειάζεται η χώρα. Στοχεύουμε ήδη από τους επόμενους μήνες να βοηθήσουμε ώστε να υπάρξουν περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες εργασίες για τους μηχανικούς, είτε ελεύθερους επαγγελματίες είτε μισθωτούς είτε δημοσίους υπαλλήλους», δήλωσε ο κ. Στασινός, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικάσιας.

Και πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από την κρίση της τελευταίας δεκαετίας, να δημιουργήσουμε νέες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τους μηχανικούς στο Επιμελητήριο, να συμβάλλουμε ώστε να γίνει η χώρα μας γρήγορα ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό κράτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ