Παρατείνεται η προθεσμία υπαγωγής στο νόμο περί αυθαιρέτων
Παρατείνεται μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου 2016 η προθεσμία υπαγωγής στις διατάξεις του Ν.4178/2013 «Αντιμετώπιση Αυθαίρετης Δόμησης - Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες διατάξεις», ύστερα από Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΤΕΕ για το 2015 στο στάδιο της οριστικής υπαγωγής βρέθηκαν 262.988 αυθαίρετα σε σύνολο 959.260 δηλωμένων αυθαιρέτων, ενώ μέχρι τις 26/1/2016 ο αριθμός έφτασε τα 265.190, σε σύνολο 980.693.
Μέχρι στιγμής τα συνολικά έσοδα από τη ρύθμιση εκτιμώνται στα 1,55 δισ. ευρώ, ενώ σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος του ΤΕΕ, αναμένεται να εισπραχθούν επιπλέον 1,8 δισ. ευρώ με βάση τις συνολικές δηλώσεις υπαγωγής στο νόμο.
Η σχετική με την παράταση ΚΥΑ πρόκειται να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
«Είναι ρεαλιστικό να επιτευχθεί μια αξιοπρεπής και διαρκής ειρήνη στην Ουκρανία», λέει ο Ζελένσκι
20:33
Τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας με την Ινδία ανακοίνωσε ο Τραμπ - Τι προβλέπει για το ρωσικό πετρέλαιο
20:28
Κεφαλογιάννης: Σε 24 ώρες η ΔΑΕΕ βρήκε τα αίτια της έκρηξης στα Τρίκαλα- Άμεση η επέμβαση στο Πέραμα
20:20
Πολωνία : Μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπεσε σε στρατιωτική βάση της Πολωνίας στις 28 Ιανουαρίου
20:14