Επισκέψεις Πάολο Τζεντιλόνι και Λουίς ντε Γκίντος στην Αθήνα
Στην Αθήνα μεταφέρονται αυτή την εβδομάδα οι ζυμώσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους για μικρότερα πλεονάσματα που θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερο δημοσιονομικό χώρο για ελαφρύνσεις φόρων.
Δύο επισκέψεις Ευρωπαίων αξιωματούχων θα συγκεντρώσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρώτη επίσκεψη αφορά τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουίς ντε Γκίντος, ο οποίος στο πλαίσιο σημερινής εκδήλωσης του ΙΟΒΕ μιλάει με θέμα «Οι τάσεις της ευρωπαϊκής οικονομίας και οι προοπτικές της Ελλάδας».
Στην ίδια εκδήλωση συμμετέχουν και θα ακούσουν τον αντιπρόεδρο της ΕΚΤ ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.
Στα μέσα της εβδομάδας θα επισκεφθεί τη χώρα μας και ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών, Πάολο Τζεντιλόνι.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν η πορεία της ελληνικής οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων και οι διαπραγματευτικοί στόχοι της κυβέρνησης για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων από το 2021.
Κυρώθηκε η νέα συμφωνία με τη Hellenic Train: Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες
20:36
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27
Πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο, μετά από προειδοποίηση για εκκένωση χωριού
20:18
28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών - Όταν η αποκάλυψη αποκτά νέα φωνή και επικίνδυνο βάθος
20:10