Ντομπρόβσκις: Εποικοδομητικές οι συνομιλίες στην Αθήνα, σημειώνεται πρόοδος
«Εποικοδομητικές» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις τις συνομιλίες που είχαν οι εκπρόσωποι των θεσμών και οι ελληνικές αρχές στην Αθήνα αυτήν την εβδομάδα.
Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σημειώνεται «πρόοδος» σε όλα τα «σχετικά σημεία», τα οποία είναι «απαραίτητα για την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης».
Ο κ. Ντομπρόβσκις αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα μέτρα για την επίτευξη των στόχων για το 2016, αλλά και των μεσοπρόθεσμων στόχων, στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και στον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης.
«Η πρώτη αξιολόγηση είναι σε εξέλιξη. Ο πρώτος γύρος των διαβουλεύσεων ολοκληρώθηκε και οι αποστολές επιστρέφουν στις πρωτεύουσες, έτσι ώστε να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων. Σύντομα θα ακολουθήσει ο δεύτερος γύρος», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής.
SPONSORED
Αναίρεση για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου μελετά ο Άρειος Πάγος
09:23
Τριπλή καραμπόλα στην Αθηνών-Σουνίου: Σοβαρά τραυματισμένος ένας 56χρονος
09:20
Το Kimera K-39 είναι ένα νέο ιταλικό hypercar με κινητήρα Koenigsegg 1.000 ίππων
09:17
Θεσσαλονίκη: «Χειροπέδες» σε 23χρονο που παρενόχλησε 24χρονη μέσα σε λεωφορείο
09:03