Φινλανδός ο νέος επικεφαλής του EuroWorking Group
Ο Φινλανδός Τόμας Σαρανχέιμο εξελέγη νέος πρόεδρος του EuroWorking Group (EWG), στη θέση του Ολλανδού Χανς Φάιλμπριφ, ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτησή του, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο, με ανάρτηση στο Twitter.
«Πληροφορήθηκα την απόφαση των μελών του EWG να εκλέξουν τον Τόμας Σαρανχέιμο ως νέο πρόεδρό τους. Το ερχόμενο Eurogroup στις 17 Φεβρουαρίου θα αποφασίσει για τον επίσημο διορισμό. Η ταχεία λήψη αποφάσεων θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε την απαιτητική ατζέντα μας για την ενίσχυση του ευρώ», ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup.
Ο Σαρανχέιμο είναι υπηρεσιακός υφυπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας, υπεύθυνος για διεθνή και χρηματοπιστωτικά θέματα. Με την ιδιότητά του αυτή, είναι μέλος του Συμβουλίου Διευθυντών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), καθώς και μέλος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ.
Φιλιππίνες: Γιος αστυνομικού ο ένας από τους δράστες του μακελειού- Με δύο πιστόλια η φονική επίθεση
10:08
Αντιδρά η Σουηδία στην αυτόνομη οδήγηση της Tesla στην Ευρώπη - Αιχμή το όριο ταχύτητας
09:57
«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη – Χειροπέδες σε δύο άτομα
09:55
Βορίζια: Δύο ακόμη επεισόδια πριν την αιματηρή βεντέτα δείχνουν οι κάλυκες στο σημείο του μακελειού
09:44