ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Θα προβούμε σε ενέργειες για τη Folli Follie

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Θα προβούμε σε ενέργειες για τη Folli Follie
ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τη διοίκηση της εταιρείας Folli Follie, βάσει των στοιχείων που προκύπτουν στο πλαίσιο του διενεργούμενου διαχειριστικού ελέγχου αλλά και ευρημάτων που ετέθησαν υπόψη της την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε αίτημα του βασικού μετόχου της εταιρείας, Δημήτρη Κουτσολιούτσου, να συμπεριληφθεί στα θέματα της προσεχούς γενικής συνέλευσης στις 20 Φεβρουαρίου και θέμα αντικατάστασης μελών του Δ.Σ με πρόσωπα της επιλογής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς πραγματοποίησαν ελέγχους στα κεντρικά γραφεία της Folli Follie.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, βασικός στόχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είναι να αναληφθούν παρεμβάσεις για την αποκοπή της εταιρείας από την οικογένεια των βασικών μετόχων.

Σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθιστά σαφές ότι ασκεί το εποπτικό της έργο μεθοδικά, συγκροτημένα, μακριά από λογικές αντιδικίας, χωρίς να απαντά σε οποιονδήποτε ελιγμό ιδιωτών που εμπλέκονται σε ερευνώμενες υποθέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ