ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Folli Follie: Απέσυρε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος το αίτημα για διορισμό νέων μελών διοίκησης

Folli Follie: Απέσυρε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος το αίτημα για διορισμό νέων μελών διοίκησης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Παντελής Σαίτας

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, σε μια κίνηση που δεν προκάλεσε έκπληξη, απευθύνθηκε με επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie γνωστοποιώντας πως αποσύρει το αίτημά του για διορισμό νέων μελών διοίκησης.

Η επιστολή Κουτσολιούτσου υποβλήθηκε ενώ σήμερα το Πρωτοδικείο Αθηνών θα εξετάσει το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τοποθέτηση νέας διοίκησης στη Folli Follie.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, Ανέγνωσα με μεγάλη ικανοποίηση την ανακοίνωση της εταιρείας της 14ης Φεβρουαρίου 2020 για την πρόσκληση παροχής συγκατάθεσης και την έναρξη διαδικασίας εξυγίανσης και εκφράζω για πρώτη φορά θερμές ευχαριστίες προς το υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο και προς τα πρόσωπα αυτού, που οδηγούν την εταιρεία στην διαδικασία εξυγίανσης. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης δεν υφίσταται πλέον ο λόγος για τον οποίον είχα ζητήσει με την από 4 Φεβρουαρίου 2020 επιστολή μου, να τεθεί ως θέμα ημερήσιας διατάξεως στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας η αντικατάσταση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για το λόγο αυτόν ανακαλώ με την παρούσα το σχετικό αίτημα μου και αιτούμαι να αφαιρεθεί από την ημερήσια διάταξη, στην οποία νομίμως είχε προστεθεί. Ταυτόχρονα εκφράζω την ευχή προς τη Διοίκηση της εταιρείας να ολοκληρώσει την εξυγίανση της εταιρείας σε συνεργασία με τους χρηματοοικονομικούς και νομικούς συμβούλους της εταιρείας και ευελπιστώ ότι παρόλο που ανακοινώθηκε το σχέδιο εξυγίανσης, η Διοίκηση θα μεριμνήσει ώστε να υπάρξει ενδιάμεση χρηματοδότηση, την οποία έχει απόλυτη ανάγκη η εταιρεία.

Τέλος, εισηγούμαι να πληρωθεί μία από τις κενές θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και με κάποιον εκπρόσωπο των ομολογιούχων, προς τους οποίους εκφράζω επίσης ευχαριστίες για την ανταπόκριση τους στην πρόσκληση για εξυγίανση της εταιρείας. Με τιμή Δημήτριος Κουτσολιούτσος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ