Αναβάλλεται λόγω κοροναϊού το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Την απόφαση να αναβληθεί το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών εξαιτίας του ξεσπάσματος του νέου κοροναϊού ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή.
«Αποφασίσαμε να αναβάλουμε το πέμπτο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για τα τέλη Μαϊου – αρχές Ιουνίου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Η απόφασή μας βασίζεται στα τρέχοντα δεδομένα και τις οδηγίες από τις τοπικές, εθνικές και διεθνείς αρχές συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος χθες αναβάθμισε το επίπεδο του παγκόσμιου κινδύνου από το ξέσπασμα του κοροναϊού σε "πολύ υψηλό". Λυπούμαστε για οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση, ωστόσο η ασφάλεια και η υγεία όλων των επισκεπτών, των ομιλητών, των εργαζομένων και των πολιτών της περιοχής δράσης μας, είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα», προσθέτει η ανακοίνωση.
Η έναρξη του Φόρουμ είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Μαρτίου.
«Επιτυχία για τη γερμανική και ευρωπαϊκή οικονομία» η Mercosur, λένε οι Γερμανοί βιομήχανοι
14:40
Συμπλοκή στα κρατητήρια Θεσσαλονίκης: Κρατούμενος ξυλοκόπησε 51χρονο αστυνομικό - Δύο συλλήψεις
14:30
Σε ανακύκλωση των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης
14:19
Γιατί φλέγεται το Ιράν: Ο ρόλος των Μπαζάαρι, ο Χαμενεΐ και ο Τραμπ - Το χρονικό της εξέγερσης (vid)
14:10