Επικεφαλής του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών αναλαμβάνει ο Νίκος Θεοχαράκης
Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Νίκος Θεοχαράκης.
Η παρουσίαση του νέου επικεφαλής του ΚΕΠΕ θα γίνει αύριο από τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη.
Ο Νίκος Θεοχαράκης είναι αναπληρωτής καθηγητής πολιτικής οικονομίας και ιστορίας της οικονομικής σκέψης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Faculty of Economics and Politics στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1990.
Βασικοί ερευνητικοί τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι η Πολιτική Οικονομία, η Ιστορία της Οικονομικής Σκέψης και η Πολιτική Οικονομία της Εργασίας.
Αυτοψία Χαρδαλιά σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Φυλή: Στα 61,8 εκατ. ευρώ οι παρεμβάσεις
21:24
Eurojackpot 30/1/26: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 17 εκατ. ευρώ
21:16
Δολοφονία CEO UnitedHealthcare: «Μπλόκο» στη θανατική καταδίκη του Λουίτζι Μαντζιόνι
21:16
Γάζα: Διαψεύδει ο ισραηλινός στρατός ότι παραδέχτηκε τον παλαιστινιακό απολογισμό των 71.000 νεκρών
21:07