ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιχειρεί να καθησυχάσει για το project του Ελληνικού η Mohegan Gaming & Entertainment

Επιχειρεί να καθησυχάσει για το project του Ελληνικού η Mohegan Gaming & Entertainment
ΙΝΤΙΜΕ

Ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να καθησυχάσει για την οικονομική της δυνατότητα να προχωρήσει το έργο του Ελληνικού εξέδωσε σήμερα η Mohegan Gaming & Entertainment (ΜGE), η εταιρεία που μαζί με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διεκδικεί την άδεια του καζίνο στο Ελληνικό.

Η ανακοίνωση ακολούθησε δημοσιευμάτων του Τύπου, αλλά και ανακοινώσεων της Mohegan Gaming & Entertainment προς τις αμερικανικές χρηματιστηριακές αρχές που αναφέρονταν στην αδυναμία της εταιρείας να αντλήσει δάνεια από τις αγορές χρήματος εν μέσω κορωνοϊού, σε μια συγκηρία οι βασικές της δραστηριότητες στην Βόρειο Αμερική έχουν σχεδόν καθολικά ανασταλεί.

H Mohegan Gaming & Entertainment στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι διατηρεί τη δέσμευσή της απέναντι στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, όπως επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Mario Kontomerkos.

«Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και λειτουργίας διακεκριμένων ολοκληρωμένων συγκροτημάτων ψυχαγωγίας παγκοσμίως διαθέτει τηνοικονομική ισχύ και δυνατότητανα υλοποιήσει όλα τα τρέχοντα έργα που αναπτύσσει ανά τον κόσμο».

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το Las Vegas project (πρώην Hard Rock), το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και πρόκειται να ανοίξει στις αρχές του 2021, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Ταυτόχρονα, το Inspire project στην Νότιο Κορέα είναι στην 1η φάση ανάπτυξης (ύψους 1,3 δισ. δολάρια από το συνολικό προϋπολογισμό των 5 δισ.) και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δύο μονάδες της Mohegan Gaming & Entertainment έχουν ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία τους, ενώ η ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να ανοίξει την 1η Ιουνίου», αναφέρει η ανακοίνωσή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ