ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: e-εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου

ΣΕΒ: e-εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου
ΙΝΤΙΜΕ

Στη μετά τον κορωνοϊό εποχή προσαρμόζεται και η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΒ, στις εργασίες της οποίας φέτος θα διεξαχθούν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και γενικού συμβουλίου.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 15 Ιουνίου – παραμένει άγνωστο ακόμα σε ποιον χώρο – και έχει προγραμματιστεί η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων κοινωνικής απόστασης. Έτσι, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του υποψήφιου προέδρου Δημήτρη Παπαλεξόπουλου , επικεφαλής του Τιτάνα, που διαδέχεται τον Θεόδωρο Φέσσα, θα διεξαχθούν μέσα από ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας.

Με τον ίδιο τρόπο τα μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν να εγκρίνουν τον απολογισμό πεπραγμένων και τον ετήσιο απολογισμό του 2019, όπως και τον προϋπολογισμό του 2020. Στο δεύτερο μέρος της γενικής συνέλευσης θα μιλήσει στα μέλη του ΣΕΒ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και θα ακολουθήσει στις 19.30 η ανοικτή εκδήλωση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και από τον νέο πρόεδρο του ΣΕΒ. Η ανοικτή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming.

Οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και το προεδρείο του ΣΕΒ θα είναι οι μόνοι παριστάμενοι στον χώρο της γενικής συνέλευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ