Δεσμεύτηκε η θαλαμηγός του Δημήτρη Κουτσολιούτσου
Δεσμεύτηκε με δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά, μετά από σχετική δικαστική απόφαση και μετά από την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Folli Follie, η θαλαμηγός «Phalarope» που εμφανίζεται να συνδέεται με συμφέροντα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νομικοί σύμβουλοι της Folli Follie κατέθεσαν την περασμένη εβδομάδα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων περί συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου μέχρι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ, του πολυτελούς ιδιωτικού σκάφους αναψυχής 32 μέτρων που ελλιμενίζεται στη Μαρίνα Ζέας.
Η εν λόγω αίτηση συζητήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Πειραιά, που την έκανε τελικά δεκτή, εκδίδοντας προσωρινή διαταγή για διατάσσοντας τη δέσμευση του πλοίου και την απαγόρευση απόπλου.
Το πλήρωμα της θαλαμηγού έχει απομακρυνθεί.
ΑΑΔΕ: Τέλη κυκλοφορίας για οφειλές του 2021 - Τι πρέπει να κάνετε όταν λάβετε τα «ραβασάκια»
04:00
Μέχρι πότε και ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν δήλωση ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην ΑΑΔΕ
03:00
Από πότε τίθεται σε υποχρεωτική ισχύ η καταβολή ενοικίων μέσω τράπεζας
02:00
Επίδομα παιδιού: Μέχρι την Τρίτη 29/09 η τέταρτη δόση του 2026
01:00