Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Τι θα ισχύει από φέτος
Ευνοϊκότερο και φθηνότερο γίνεται φέτος το καθεστώς για τα «τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα».
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η σχετική διάταξη η οποία θα ανοίγει τον δρόμο στους ιδιοκτήτες των ΙΧ να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους και να τα κυκλοφορήσουν ξανά για ένα μήνα ή για τρεις μήνες ή μέχρι το τέλος του έτους πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με του μήνες που θα επιλέξουν.
Εφέτος τα «τέλη με τον μήνα» θα είναι φθηνότερα, αφού το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να καταργήσει το πέναλτι.
Οι ιδιοκτήτες θα πληρώνουν τέλη για τους μήνες που θα κυκλοφορήσουν ξανά τα οχήματά τους στους ελληνικούς δρόμους χωρίς να πληρώσουν πρόστιμο.
Σύμφωνα με σύστημα που ίσχυε μέχρι πέρυσι για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας ενός μηνός, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου πλήρωνε τέλη κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν για 2 μήνες (2/12 των τελών κυκλοφορίας) για τρεις μήνες πλήρωνε τέλη για 4 μήνες (4/12 των τελών κυκλοφορίας), ενώ για άρση ακινησίας μέχρι το τέλος του έτους ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου πλήρωνε την αναλογία των τελών για κάθε μήνα, συν τα τέλη δύο μηνών ακόμη.
Τραγωδία στην Κύπρο: Δύο αδέρφια οκτώ και 10 ετών βρέθηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο
21:35
Νετανιάχου κατά Ερντογάν: «Κάθε μέρα ζητά την καταστροφή του Ισραήλ - Θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»
21:24
Τραγωδία χωρίς τέλος στη Βενεζουέλα: Στους 1.450 οι νεκροί - Αγωνία για τους εγκλωβισμένους
21:18
Diamond League: Τρίτη θέση για τον Εμμανουήλ Καραλή στα 5,83 μ. στο Παρίσι
21:12