Τηλεδιάσκεψη κυβερνητικών στελεχών με τους θεσμούς για να κλειδώσει η επιστροφή των κλιμακίων
Το δημοσιονομικά στοιχεία του 2015, ζητήματα σχετικά με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, αλλά και το νέο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων αναμένεται να βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης θεσμών – κυβέρνησης σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.
Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιείται ανταλλαγή στοιχείων προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα αρχικά τα τεχνικά κλιμάκια και στη συνέχεια οι επικεφαλής και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.
Η επιστροφή των κλιμακίων των ΔΝΤ,ΕΕ,ΕΚΤ και ESM θεωρείται δυνατή ακόμη και τη Δευτέρα, ωστόσο οι επικεφαλής αναμένεται να επιστρέψουν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
Πάντως, στην Αθήνα βρίσκονται ήδη για επαφές και συζητήσεις στελέχη της τεχνικής βοήθειας των θεσμών που επικουρούν για το φορολογικό και το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Αραγτσί: Το Ισραήλ σέρνει τις ΗΠΑ όλο και πιο βαθιά σε ηθική και πολιτική άβυσσο
21:05
«Τον έσφαξαν, μακάρι να πεθάνει» - Συνομιλίες σοκ μετά τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά (vid)
20:57
Στις φλόγες η μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ μετά από ιρανική επίθεση (vid)
20:47
Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια την ιταλική Βαλεφόλια, αλλά έχασε την ευκαιρία ευρωπαϊκού τίτλου
20:41