ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεμίζει κάμερες το υπουργείο Οικονομικών

Γεμίζει κάμερες το υπουργείο Οικονομικών
INTIME NEWS

Στην εποχή της τηλεδιάσκεψης μπαίνει πλέον το υπουργείο Οικονομικών με την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου να θυμίζει σε λίγο καιρό «τηλεοπτικό στούντιο».

Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ανταποκρινόμενη στην κατεπείγουσα ανάγκη για επικοινωνία των υπηρεσιών του υπουργείου μέσω τηλεδιασκέψεων και προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού προχώρησε προ ημερών σε μαζική παραγγελία καμερών και ακουστικών.

Συγκεκριμένα, ανέθεσε στην εταιρεία TELMACO Α.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, την προμήθεια εξοπλισμού 200 καμερών καμερών Η/Υ – HD WebCam C270 Logitech και 200 ακουστικών USB HeadSet H390 Logitech, που θα πρέπει να παραδοθούν έως τις αρχές Ιουλίου.

Το κόστος της προμήθειας του εξοπλισμού θα ανέλθει στο ποσό των 15.921,60 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σύμβαση που συνομολόγησαν το υπουργείο και η TELMACO η εγγύηση καλής λειτουργίας του ανωτέρω εξοπλισμού θα είναι διετής με την δέσμευση του ανάδοχου να παρέχει υποστήριξη on site, σε περίπτωση προβλήματος ή βλάβης του συστήματος, εντός 48 ωρών, καθώς και επιτόπια υποστήριξη.

Η εγγύηση καλής λειτουργίας περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών συντήρησης χωρίς κόστος, επισκευής και τεχνικής υποστήριξης όλων των συσκευών του συστήματος, ήτοι την υποχρέωση επισκευής ή αντικατάστασης εξαρτημάτων, εντός του διαστήματος των σαράντα 48 ωρών, σε διαφορετική περίπτωση ο ανάδοχος θα πρέπει να αντικαθιστά την συσκευή που παρουσιάζει βλάβη με άλλη ιδίου τύπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ