ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

8th Regional Growth Conference: Ραντεβού στην Πάτρα για την μετα-κορωνοϊό ανάπτυξη

8th Regional Growth Conference: Ραντεβού στην Πάτρα για την μετα-κορωνοϊό ανάπτυξη

Με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον με βάση τις υποδείξεις των ειδικών του ΕΟΔΥ αρχίζει τις εργασίες του αύριο, 2 Ιουλίου, στην Πάτρα το 8th Regional Growth Conference. 

Περισσότεροι από 200 ομιλητές θα ταξιδέψουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για να συμμετάσχουν σε 17 συνεδρίες και αρκετές παράλληλες δράσεις. Το 8th Regional Growth Conference που θα πραγματοποιηθεί 2-4 Ιουλίου 2020 στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στο Πετρωτό Πάτρας σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από την αναγκαστική αναπροσαρμογή που προκάλεσε στην κοινωνική ζωή το δίμηνο lookdown της περασμένης άνοιξης.

Τιμώμενος ομιλητής στο 8th Regional Growth Conference είναι ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς. Σημαντικός αριθμός Υπουργών και Υφυπουργών, Ευρωβουλευτές, Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, καθώς και της μείζονος και ελάσσονος Αντιπολίτευσης, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη της της Δημόσιας Διοίκησης και Φορέων και επικεφαλής ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων θα συναντηθούν στο Συνέδριο που θα μεταδίδεται και online. Παρέμβαση θα κάνει μέσω διαδικτύου και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Ως εξέλιξη του διαλόγου που έλαβε χώρα τα προηγούμενα χρόνια και με στόχο της χάραξη μακροπρόθεσμης στρατηγικής για την ανάπτυξη σε Περιφερειακό επίπεδο οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου θίγουν ζητήματα αιχμής: από την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και την ενεργειακή πολιτική στις Περιφέρειες μέχρι τη διαχείριση της κρίσης του Covid-19, τις Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, τα τραπεζικά προϊόντα, την επιχειρηματικότητα, τον αγροτικό τομέα κ.ο.κ.

Στη διαμόρφωση του προγράμματος του 8th Regional Growth Conference συμμετέχουν πανεπιστημιακοί οργανισμοί και αναγνωρισμένοι φορείς.

Το Συνέδριο διοργανώνει η παλαιότερη εφημερίδα της χώρας «Πελοπόννησος» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το πλήρες πρόγραμμα, τα ονόματα των ομιλητών, όπως και πληροφορίες για τη συμμετοχή είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ