ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεργασία Enterprise Greece και eBay για προώθηση των ελληνικών επιχειρήσεων

Συνεργασία Enterprise Greece και eBay για προώθηση των ελληνικών επιχειρήσεων
INTIME

Την προώθηση των ελληνικών επιχειρήσεων σε 190 αγορές ανά τον κόσμο έχει ως στόχο η συνεργασία μεταξύ του Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), του εθνικού φορέα για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, και της eBay, μίας από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η συνεργασία αφορά τη δημιουργία ενός ειδικά σχεδιασμού εκπαιδευτικού προγράμματος που θα παρέχει καθοδήγηση για το πώς να γίνει κανείς επιτυχημένος πωλητής της eBay. Σε αυτό το πλαίσιο, θα σχεδιαστεί ένα ελληνικό ηλεκτρονικό περίπτερο (Greek Corner), προώθησης και προβολής των ελληνικών προϊόντων στους καταναλωτές της eBay διεθνώς.

Επιπρόσθετα, η συνεργασία θα περιλαμβάνει συνεχή υποστήριξη, επιχειρησιακή ανάπτυξη, διευρυμένα όρια πωλήσεων και μία ειδική σελίδα συμμετοχής στα ελληνικά.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, στόχος της συνεργασίας είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε 182 εκατομμύρια πιθανούς αγοραστές σε 190 αγορές παγκοσμίως, μέσα από την πλατφόρμα του eBay και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες, αναδεικνύοντας την αξία των ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ