ΕΝΦΙΑ 2020: Πώς και πότε θα πληρωθεί η πρώτη δόση
Ανανεώθηκε:
Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει η ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ στους λογαριασμούς 7,3 εκατομμυρίων ιδιοκτητών ακινήτων στο Taxisnet.
Παράλληλα εξετάζεται οι φορολογούμενοι να έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ η οποία λήγει κανονικά στις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου μαζί με την δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ.
Οπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επειδή έχει καθυστερήσει η εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ λόγω της κατάργησης του φόρου στα 28 ακριτικά νησιά, στις σκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων που δυσκολεύονται να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ μέχρι το τέλος του μήνα, να πληρώσουν διπλή δόση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου χωρίς πρόστιμα.
Ο Ιωάννης Μπολέτης πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση σε παιδιά χαμηλού σωματικού βάρους
13:25
Νίκος Χαρδαλιάς: Εγκαινιάστηκε βρεφονηπιακός σταθμός στο Καματερό
13:14
Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ - Έρχεται ταινία με τον σκηνοθέτη του «Wonka»
13:05
Τσιάρας σε αγρότες: Ο διάλογος πράξη ευθύνης και όχι υποχώρηση - Μπλόκα και πείσματα δεν ωφελούν (vid)
13:00