ΕΝΦΙΑ 2020: Πώς και πότε θα πληρωθεί η πρώτη δόση
Ανανεώθηκε:
Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει η ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ στους λογαριασμούς 7,3 εκατομμυρίων ιδιοκτητών ακινήτων στο Taxisnet.
Παράλληλα εξετάζεται οι φορολογούμενοι να έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ η οποία λήγει κανονικά στις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου μαζί με την δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ.
Οπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επειδή έχει καθυστερήσει η εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ λόγω της κατάργησης του φόρου στα 28 ακριτικά νησιά, στις σκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων που δυσκολεύονται να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ μέχρι το τέλος του μήνα, να πληρώσουν διπλή δόση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου χωρίς πρόστιμα.
Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης του ΑΣΕΠ για 450 θέσεις σε μουσεία
02:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Youth Pass 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
01:00
myAADE: Ξεκίνησε η ψηφιακή άρση ακινησίας οχημάτων με αναλογικά τέλη
00:30
Τσάντα από καλλιεργημένο δέρμα… Τυραννόσαυρου βγαίνει σε δημοπρασία στην Ολλανδία
23:59