ΕΝΦΙΑ 2020: Καταβολή α' δόσης- Πότε λήγει η προθεσμία εξόφλησης
Ανανεώθηκε:
Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει η ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ στους λογαριασμούς 7,3 εκατομμυρίων ιδιοκτητών ακινήτων στο Taxisnet.
Παράλληλα εξετάζεται οι φορολογούμενοι να έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ η οποία λήγει κανονικά στις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου μαζί με την δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ.
Οπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επειδή έχει καθυστερήσει η εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ λόγω της κατάργησης του φόρου στα 28 ακριτικά νησιά, στις σκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων που δυσκολεύονται να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ μέχρι το τέλος του μήνα, να πληρώσουν διπλή δόση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου χωρίς πρόστιμα.
SPONSORED
Πολάκης για Φάμελλο μετά τη διαγραφή του: «Θα τα πούμε στην Πολιτική Γραμματεία»
19:41
Θεοδωρικάκος: «Δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα αν η παράταξη δεν έδινε τις μάχες ενωμένη»
19:36
Το ποντιακό γλέντι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης: Βίντεο από την συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη
19:25
Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο - Οκτώ νεκροί και 32 τραυματίες
19:19