ΕΝΦΙΑ 2020: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών
Ανανεώθηκε:
Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει η ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ στους λογαριασμούς 7,3 εκατομμυρίων ιδιοκτητών ακινήτων στο Taxisnet.
Παράλληλα εξετάζεται οι φορολογούμενοι να έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ η οποία λήγει κανονικά στις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου μαζί με την δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ.
Οπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επειδή έχει καθυστερήσει η εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ λόγω της κατάργησης του φόρου στα 28 ακριτικά νησιά, στις σκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων που δυσκολεύονται να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ μέχρι το τέλος του μήνα, να πληρώσουν διπλή δόση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου χωρίς πρόστιμα.
Το WhatsApp προσθέτει προεπισκοπήσεις φωτογραφιών και βίντεο στη λίστα συνομιλιών, με νέα ενημέρωση
08:40
Νέα σελίδα για το Πολεμικό Ναυτικό: Οι δύο ιταλικές FREMM που ενισχύουν τον ελληνικό στόλο
08:29
Συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα - Ένα άτομο στο νοσοκομείο
08:20
Εκστρατεία για τα F-35 ξεκινά η Άγκυρα: Επιστρατεύει εταιρεία λόμπινγκ που σχετίζεται με τον Τραμπ
08:11