Κτηματολόγιο: Ολοκληρώνεται σήμερα η ανάρτηση στην Αθήνα
Ανανεώθηκε:
Σήμερα, Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, ολοκληρώνεται επιτυχώς -μετά από τέσσερις μήνες- η διαδικασία της Ανάρτησης των Κτηματολογικών στοιχείων στον δήμο της Αθήνας, η οποία για πρώτη φορά γίνεται ψηφιακά.
Το Κτηματολόγιο προτρέπει τους πολίτες να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν ή να διορθώσουν την καταγραφή της ιδιοκτησίας τους, αφιερώνοντας λίγα λεπτά, ακόμα και σήμερα, αποφεύγοντας μελλοντικές δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία.
Επίσης, ενημερώνει τους πολίτες ότι υπάρχει η δυνατότητα να υποβάλουν έως και 15 ημέρες μετά την λήξη της Ανάρτησης (μέχρι την 16η Οκτωβρίου) όσες αιτήσεις διόρθωσης βρίσκονται σε «προσωρινή καταχώριση» στο portal του Ελληνικού Κτηματολογίου, με την προϋπόθεση ότι αυτή έχει αποθηκευτεί προσωρινά στο σύστημα έως και την 1η Οκτωβρίου 2020.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42