Παρατάσεις προθεσμιών δηλώσεων εκμισθωτών ακινήτων
Ανανεώθηκε:
Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, παρατείνεται μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021 η προθεσμία υποβολής δηλώσεων εκμισθωτών ακινήτων.
Η παράταση αφορά τις περιπτώσεις:
- Την υποβολή των «Δηλώσεων Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας», αρχικών ή τροποποιητικών, για μισθώσεις που ήταν σε ισχύ μέχρι και την 12η Ιουνίου 2020. Η παράταση αυτή καταλαμβάνει και τις μισθώσεις που είχαν συναφθεί πριν την 01.01.2014, για τις οποίες δεν υπήρχε υποχρέωση υποβολής «Δήλωσης Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας».
- Την υποβολή δήλωσης λύσης της μίσθωσης, σε περίπτωση που αυτή έχει λυθεί μέχρι και την 12η Ιουνίου 2020. Υπενθυμίζεται ότι αν δε δηλωθεί η λύση μέχρι την ως άνω προθεσμία, η συμφωνία της μίσθωσης θεωρείται ότι είναι σε ισχύ.
Επίσης, με την ίδια απόφαση παρατείνεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης Covid» ή και της «Δήλωσης Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας», μηνών Μαρτίου έως και Αυγούστου 2020, για τους εκμισθωτές που λαμβάνουν ειδοποίηση από τη Φορολογική Διοίκηση για διόρθωση λαθών ή παραλείψεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Έκτακτη ενίσχυση 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους: Καταβλήθηκε στο 55% των δικαιούχων
ΕΛΛΑΔΑ
Μικρή «ανάσα» στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων
11:51
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά τεράστιες ποσότητες βομβών αξίας 2,7 δισ. δολαρίων
11:48
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
ΚΟΣΜΟΣ
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32
ΕΛΛΑΔΑ