Νέος διαπραγματευτικός μαραθώνιος κυβέρνησης - θεσμών τη Τρίτη
Με πολλά ανοικτά μέτωπα ξεκινά εκ νέου αύριο η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς μετά το σημερινό διάλλειμα.
Το αυριανό πρόγραμμα συναντήσεων με τους θεσμούς θα ξεκινήσει στις 10 με τον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη, με τον οποίο τα στελέχη τον ΔΝΤ,ΕΕ,ΕΚΤ και ESM θα εξετάσουν το ζήτημα της απελευθέρωσης της αγοράς.
Στις 12 θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα σχετικά με την καταπολέμηση της διαφθοράς, χωρίς να έχει διευκρινιστεί το εάν σε αυτή θα μετέχουν οι ηγεσίες των υπουργείων Δικαιοσύνης ή Επικρατείας.
Στις 2 ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης θα εξετάσουν με τους επικεφαλής των κλιμακίων το ζήτημα του νέου Ταμείου Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας.
Στις 4.30 το απόγευμα θα τεθούν επί τάπητος θέματα σχετικά με τη Δικαιοσύνη και στις 6 το απόγευμα θα επανεκκινήσει η συζήτηση για τα κόκκινα δάνεια.
Σχεδόν σε όλα τα μέτωπα υπάρχει απόσταση μεταξύ των δανειστών και της κυβέρνησης, ωστόσο η ελληνική πλευρά διαβλέπει περιθώριο συμφωνίας και μάλιστα πριν τις 25 Μαρτίου.
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00
Υποχρεωτικό το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις: Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
02:00