ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε Δωρεάν το πρώτο Fin Forum για την οικονομία και τις τράπεζες

Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε Δωρεάν το πρώτο Fin Forum για την οικονομία και τις τράπεζες

Ποια είναι τα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία στην οικονομία και τις τράπεζες; Τι συμβαίνει με τη διαχείριση των κόκκινων δανείων και ποιος είναι ο ρόλος των servicers; Τι αξίζει να γνωρίζουμε για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και τον ρόλο του χρηματοπιστωτικού συστήματος σήμερα; Με ποιον τρόπο οι αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών επηρεάζουν την αγορά και την οικονομία;

Το πρώτο Fin Forum για την οικονομία και τις τράπεζες είναι γεγονός και στις 4 Μαρτίου, οι διακεκριμένοι ομιλητές του θα δώσουν ψηφιακά τις απαντήσεις στα παραπάνω, αλλά και σε ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Από τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και από τον υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα κ. Γιώργο Ζαββό σε κορυφαία στελέχη από το σύνολο των ελληνικών τραπεζών αλλά και τους servicers, εκπροσώπους από καινοτόμες εγχώριες και διεθνείς Fintech, καθώς και ανώτατα στελέχη από εταιρείες συμβούλων και HR, που σχετίζονται με τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Με θέμα «Shaping the future of banking and finance», το πρώτο Fin Forum θα πραγματοποιηθεί φέτος online, με στρατηγικό εταίρο το CNN Greece και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, φέρνοντας στο «τραπέζι» των συζητήσεων μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που μας αφορούν όλους, ειδικότερα σε αυτή την περίοδο υψηλής αβεβαιότητας που διανύουμε.

Οι φόβοι για μία νέα παγκόσμια ύφεση, οι τράπεζες και ο ευρύτερος χρηματοοικονομικός κλάδος και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στη νέα πραγματικότητα, θα αποτελέσουν τα βασικά θέματα γύρω από τα οποία οι ειδικοί ομιλητές του πρώτου Fin Forum θα ανταλλάξουν τις απόψεις τους και θα μοιραστούν τις αναλύσεις τους με το ελληνικό κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν την εκδήλωση, μέσω διαδικτύου.

Η τραπεζική εποπτεία και η διαχείριση των αναδυόμενων μη χρηματοοικονομικών κινδύνων, το μέλλον της εργασίας και οι νέες δεξιότητες των στελεχών, ο νέος ανταγωνισμός και τα νέα προϊόντα, η διαχείριση των κόκκινων δανείων και ο ρόλος των servicers, η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού συστήματος, η ανάγκη μετασχηματισμού και οι επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και φυσικά, οι αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών. Πώς διαμορφώνουν όλα αυτά τα ζητήματα το σήμερα και το αύριο για την οικονομία;

Είναι γεγονός πως οι τράπεζες και ο ευρύτερος χρηματοοικονομικός κλάδος καλούνται για μία ακόμη φορά, να μετασχηματιστούν για να διασφαλίσουν το μέλλον τους. Μέσα σε αυτό το περίπλοκο περιβάλλον της νέας πραγματικότητας, λοιπόν, το πρώτο Fin Forum έρχεται για να δώσει τις απαντήσεις σε όλα τα καίρια αυτά ζητήματα, μέσα από τις απόψεις και τις αναλύσεις ειδικών και κορυφαίων στελεχών των κλάδων της οικονομίας και των τραπεζών. Στις 4 Μαρτίου, λοιπόν, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε ψηφιακά και δωρεάν, με μία απλή εγγραφή.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την εταιρεία Symeon G. Tsomokos και η παρακολούθηση είναι δωρεάν από τις από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, μέσω εγγραφής στο www.finforum.gr.