Άδωνις Γεωργιάδης: Στην τελική ευθεία η επένδυση στο Ελληνικό
Ανανεώθηκε:
Εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθούν οι τελικές ρυθμίσεις που ξεμπλοκάρουν την επένδυση στο Ελληνικό, ανέφερε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έρθουν από το υπουργείο των Οικονομικών οι τελικές ρυθμίσεις και θα γίνει η μεταβίβαση των μεριδίων, υπάρχουν πολλές προσφορές στη Lamda Development για τους ουρανοξύστες στο Ελληνικό, η επένδυση έχει ξεκινήσει και είναι εντός χρονοδιαγράμματος», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε για λαϊκισμό.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η εμπειρία της καθυστέρησης στο Ελληνικό ήταν αυτή που οδήγησε την κυβέρνηση να αλλάξει το νόμο για τις δημόσιες συμβάσεις. «Όλα πάνε όπως πρέπει και μόνο εσείς λαϊκίζετε. Θα είστε προσωπικός μου προσκεκλημένος για να χειροκροτήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη που ολοκληρώνει το έργο», είπε μάλιστα προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο που επιτέθηκε στην κυβέρνηση για μεγάλη καθυστέρηση του έργου.
SPONSORED
Το φιλοδώρημα που άφησε ο Μάικλ Τζόρνταν σε εστιατόριο της Μυκόνου
18:44
Γαλλία: Μυστήριο παραμένει η αιτία θανάτου της 11χρονης Λιανά - Πώς εντοπίστηκε η σορός
18:32
Στο Μονακό για τη Formula 1 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
18:20
Όταν το Terminator γίνεται πραγματικότητα: Ρομπότ - κλόουν κλώτσησε παιδί στην Κίνα
18:08