ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων COVID
Ανανεώθηκε:
Ήδη, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που έχουν υποβάλει δηλώσεις Covid, λαμβάνουν e-mail από την ΑΑΔΕ για να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα (επιλογή ΔΗΛΩΣΕΙΣ COVID). Εκεί, μπορούν να ενημερωθούν για την κατάσταση των δηλώσεών τους (αποδοχή, πορεία διεκπεραίωσης), καθώς και να λάβουν οδηγίες για τη διόρθωση τυχόν λαθών ή παραλείψεων.
Οι περιπτώσεις αυτές λαθών ή παραλείψεων περιγράφονται αναλυτικά στην Ε. 2060/2021 του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή.
Η πλατφόρμα θα λειτουργεί έως και τις 19 Απριλίου 2021.
Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα για την υποβολή δήλωσης λύσης μίσθωσης χωρίς πρόστιμα, για όσες μισθώσεις έχουν λυθεί μέχρι την 12η Ιουνίου 2020, θα λειτουργεί έως τις 12 Απριλίου 2021.
Συνιστάται στους ιδιοκτήτες, που έχουν υποβάλει δηλώσεις Covid για ακίνητα με διαδοχικές μισθώσεις στην πλατφόρμα των Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης, να δηλώσουν τη λύση των προηγούμενων μισθώσεων, ώστε να επιταχυνθεί η διεκπεραίωση των δηλώσεων αυτών.
Οι ταινίες της εβδομάδας: Από τον νέο Spider-Man μέχρι τον πρώτο Νόλαν και κλασικά αριστουργήματα
08:00
Ρωσικός πύραυλος έπληξε την Ουκρανία - Έξι νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά 5 και 12 ετών
07:51
AtmoHUB: Μέχρι την Αθήνα έφτασε ο καπνός από τις πυρκαγιές σε Κρήτη αλλά και Δαρδανέλια
07:42
Νέα κρίση στο κόμμα Καρυστιανού: Καταγγελίες για παράλληλα γραφεία, φυτευτούς και συμβουλάτορες
07:33