ΔΕΗ: Ανοίγει και πάλι το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο βιωσιμότητας
Ανανεώθηκε:
Ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα το εκ νέου άνοιγμα του βιβλίου προσφορών για το ομόλογο βιωσιμότητας που εξέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα η ΔΕΗ, με στόχο την άντληση επιπλέον 75 εκατ. ευρώ και με το ίδιο επιτόκιο, δηλαδή 3,875% και λήξη το 2026.
Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση άντλησε την προηγούμενη εβδομάδα 650 εκατ. ευρώ με την έκδοση ομολόγου βιωσιμότητας στο πλαίσιο της οποίας οι προσφορές που εκδηλώθηκαν ξεπέρασαν τα 3 δισ. ευρώ, (δηλαδή η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 6 φορές).
Η απόφαση για την αύξηση του ποσού του υφιστάμενου ομολογιακού δανείου ελήφθη με αφορμή την υψηλή ζήτηση που εκδηλώθηκε από ξένους κυρίως επενδυτές. Τα έσοδα από την προσφορά θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή υφιστάμενου δανεισμού.
HellenicTrain: Σταδιακή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας και των δρομολογίων του Προαστιακού
11:47
Σουηδία: Νέα σύλληψη για την επίθεση με σπαθί σε λύκειο - Τι ερευνούν οι αρχές
11:36
Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί η Αττική βρίσκεται βρίσκεται στο επίκεντρο - Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ
11:32
Σε επιφυλακή οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ για τις ιρανικές απειλές δολοφονίας κατά Μπάρον Τραμπ
11:32