ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Μαΐου: Ξεκινά σήμερα η καταβολή τους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Συντάξεις Μαΐου: Ξεκινά σήμερα η καταβολή τους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαΐου στους συνταξιούχους, αναμένεται να ξεκινήσει από την Παρασκευή, 23 Απριλίου και να ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής:

Κύριες και Επικουρικές Συντάξεις

- Στις 23 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

- Στις 26 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

- Στις 27 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

- Στις 28 Aπριλίου 2021, την Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ