Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Τελευταία μέρα για την υποβολή αιτήσεων
Ανανεώθηκε:
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 λήγει σήμερα, Τετάρτη, μετά και τη διήμερη παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.
Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί συνολικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, «myBusinessSupport», ξεπερνά τις 298.000 ενώ 282.302 δικαιούχοι έχουν μοιραστεί 789,1 εκατ. ευρώ. Το ποσό που θα δοθεί αναμένεται να προσεγγίσει το 1 δισ. ευρώ.
Όπως είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας: «Αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται Επιστρεπτέα 8. Από τις 700 χιλιάδες αιτήσεις, 250 χιλιάδες είχαν αύξηση τζίρου το ’21 σε σχέση με το ’20. Και 140 χιλιάδες επιχειρήσεις δεν είχαν τζίρο αναφοράς τα 400 ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2020», σημείωσε, εξηγώντας και τους λόγους που πολλές επιχειρήσεις έμειναν εκτός.
Ποιες είναι οι χώρες με τις περισσότερες ώρες εργασίας - Στο top 5 η Ελλάδα
04:00
Ποια τα νέα δεδομένα του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ή έκπτωση
03:00
Μέχρι πότε παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
02:00
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00