ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Εκπνέει η προθεσμία για τους καλλιτέχνες

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Εκπνέει η προθεσμία για τους καλλιτέχνες
pixabay

Οι επαγγελματίες της τέχνης και του Πολιτισμού θα πρέπει να βιαστούν προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού Απριλίου, καθώς την Δευτέρα 14 Ιουνίου, λήγει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι και τη Δευτέρα, μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τη χορήγηση του επιδόματος των 534 ευρώ.

Η προθεσμία αφορά αυτούς που είναι εγγεγραμμένους έως και την 10 η Ιανουαρίου του 2021 στην ειδική πλατφόρμα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», artandcultureprofessionals.services.gov.gr.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωσή του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δίνεται η δυνατότητα έως και την Δευτέρα 14 Ιουνίου στους καλλιτέχνες-επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού εγγεγραμμένους έως και την 10η/1/2021 στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», οι οποίοι είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να προβούν σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για το μήνα Απρίλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ