ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις 7 Ιουλίου η εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy 2021

Στις 7 Ιουλίου η εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy 2021

Με τη συμμετοχή των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών και υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου η εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy 2021.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, πολιτικών κομμάτων, επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων εν Ελλάδι επιχειρήσεων καθώς επίσης και εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις κατά το 2021. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η δραστηριότητά τους σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy 2021 στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των εταιρειών της λίστας Diamonds 2021. Οι εταιρείες αυτές αφορούν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού. Η εν λόγω έκδοση κυκλοφορεί και ηλεκτρονικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση, θα λάβει μέρος συγκεκριμένος αριθμός συμμετεχόντων ενώ αυτή θα πραγματοποιηθεί με βάση τα πρωτόκολλα φιλοξενίας και τα οποία πληρούν πολύ συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής.

Πέραν του υπουργείου Ανάπττυξης και επενδύσεων, η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ), του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου και του Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ