Πιτσιλής: Στέλνει στο πειθαρχικό εφοριακούς, επειδή δεν… άκουγαν τους φορολογουμένους
Άστραψε και βρόντηξε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, όταν ενημερώθηκε ότι, στην ΔΟΥ Χολαργού, οι πολίτες βρήκαν πόρτες κλειστές, ώρα 11 το πρωί !
Διέταξε αμέσως πειθαρχική έρευνα για την καταγγελία, όπως και για το γεγονός ότι, στην ίδια εφορία, τα τηλέφωνα δεν… λειτουργούν, όταν καλούν οι φορολογούμενοι.
Μάλιστα, - πέραν της πειθαρχικής - τρέχει και άλλη έρευνα, για να διαπιστωθεί αν και σε ποια έκταση υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις «υπολειτουργίας» υπηρεσιών της ΑΑΔΕ.
Μέλημα της Διοίκησης της ΑΑΔΕ είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φορολογουμένων. Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου είναι πρώτιστης σημασίας η προστασία της υγείας των εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, καθώς και των πολιτών που τις επισκέπτονται.
Μασαλία: Βαν παρέσυρε μαθητές μετά από εκδρομή - 11 τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση
07:43
«Πυρά» Τσίπρα με αφορμή το χάος στα αεροδρόμια - Τι θα πει σήμερα στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη
07:34
ΗΠΑ: Προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο Μεξικού και κεντρικής Αμερικής
07:24
Με δασμούς απειλεί ο Τραμπ τις χώρες που αντιτίθενται στην προσάρτηση της Γροιλανδίας
07:15