Τέλη κυκλοφορίας: Δυνατότητα για ανάκτηση πινακίδων με καταβολή μέρους τους
Καταβάλλοντας ένα μέρος των ετήσιων τελών κυκλοφορίας οι ιδιοκτήτες ΙΧ, θα μπορούν να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους τις οποίες κατέθεσαν στα τέλη του 2015 γα να αποφύγουν την καταβολή των τελών κυκλοφορίας και του φόρου πολυτελείας.
Την σχετική διάταξη νόμου έχει επεξεργασθεί το επιτελείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη με στόχο σύντομα να κατατεθεί στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η τροπολογία θα προβλέπει την ανάκτηση πινακίδων:
- Για ένα μήνα, με την καταβολή τελών που αντιστοιχούν σε δύο δωδέκατα των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.
- Για τρεις μήνες, με την καταβολή τελών που αντιστοιχούν σε τέσσερα δωδέκατα των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.
- Για το υπόλοιπο του έτους, καταβάλλοντας τέλη που αντιστοιχούν στον αριθμό των μηνών που απομένουν με προσαύξηση δύο μηνών δια 12.
«Σαφάρι» της δημοτικής αστυνομίας στην Αθήνα μέσα στον Αύγουστο - Οδηγίες για τους οδηγούς
11:34
Ηράκλειο: Μπλόκο σε δύο κιλά κοκαΐνη και χιλιάδες αναβολικά - Τρεις συλλήψεις
11:24
Έκλεισαν Λυκαβηττός και Πεδίον Άρεως λόγω κινδύνου φωτιάς- Drone με κάμερες «εποπτεύουν» την Αττική
11:14
Αιτωλοακαρνανία: Σε εξέλιξη φωτιά σε χαμηλή βλάστηση - Επιχειρούν και επτά αεροσκάφη
11:12