ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τέλος το «Taxisnet» – Στη θέση του το «myAADE»

Τέλος το «Taxisnet» – Στη θέση του το «myAADE»
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής. INTIME

Το myAADE τη νέα ψηφιακή πύλη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες υπηρεσίες για πολίτες και επιχειρήσεις παρουσίασε σήμερα σε δημοσιογράφους ο Διοικητής της Αρχής Γιώργος Πιτσιλής.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Πιτσιλής «το Taxisnet γίνεται πλέον MyAADE».

Η νέα ψηφιακή πύλη παρέχει περισσότερες από 250 ψηφιακές συναλλαγές με ένα πολύ πιο φιλικό περιβάλλον τόσο για τους φορολογούμενους όσο και για τους λογιστές. Όπως τονίσθηκε, οι ψηφιακές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ υπολογίζεται πως οδηγούν σε εξοικονόμηση 2 εκατομμυρίων ωρών το χρόνο.

Ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ τόνισε πως σταδιακά οι υπηρεσίες του myAADE θα αναβαθμίζονται με τους φορολογούμενους να μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της υποβολής του αιτήματός τους, αλλά και το χρόνο διεκπεραίωσής του.

Στην παρουσίαση που έκανε ο κ. Πιτσιλής εστίασε στο ότι στο νέο ψηφιακό περιβάλλον της πύλης, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ, να διαχειριστούν το λογαριασμό και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, να μεταβάλλουν τα στοιχεία της επιχείρησής τους, να δουν τις οφειλές, πληρωμές και τις επιστροφές τους, αλλά και να ρυθμίσουν και να πληρώσουν τις οφειλές τους.

Ακόμη, το νέο περιβάλλον καθιστά πιο εύκολη την απόκτηση ΑΦΜ και κλειδάριθμου , την υποβολή αιτημάτων προς την αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕ και τον προγραμματισμό ραντεβού με υπάλληλο της αρμόδιας υπηρεσίας της ΑΑΔΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ