Ο Ηλίας Κάντζος νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Χρηματιστηριακής
Ανανεώθηκε:
Τη θέση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Χρηματιστηριακής έχει αναλάβει από το μήνα αυτόν ο κ. Ηλίας Κάντζος, σε μια κίνηση με στόχο την ενδυνάμωση, την ανανέωση και την ανάπτυξη της εταιρίας στη νέα οικονομική και χρηματιστηριακή εποχή.
Ο κ. Ηλίας Κάντζος διετέλεσε επικεφαλής της Επενδυτικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα, από το Σεπτέμβριο του 2019 έως πρότινος. Προηγουμένως, έχει εργαστεί στο International Wealth Management της Credit Suisse στη Ζυρίχη, στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής στην Αθήνα και στα Global Markets της Deutsche Bank στο Λονδίνο.
Η αλλαγή ηγεσίας στην Εθνική Χρηματιστηριακή πραγματοποιήθηκε –όπως αναφέρει η Εθνική Τράπεζα ώστε η εταιρεία να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις δυνατότητες τις οποίες δημιουργεί η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, το υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον από την εγχώρια και τη διεθνή επενδυτική κοινότητα και η προοπτική του ίδιου του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης: Ποιους παραγωγούς, αγρότες, κτηνοτρόφους αφορά
01:00
Ο χάρτης των πληρωμών έως τις 13 Φεβρουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
00:30
Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της Ζιζέλ Πελικό δημοσιεύσε η εφημερίδα Le Monde
23:58
Θυελλώδης συνεδρίαση στη Βουλή των Αντιπροσώπων για τα πεπραγμένα της ICE
23:46