ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οδυσσέας Αθανασίου: Έρχονται και άλλες ευχάριστες ειδήσεις για το Ελληνικό

Οδυσσέας Αθανασίου: Έρχονται και άλλες ευχάριστες ειδήσεις για το Ελληνικό
O Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου

Χρονιά ορόσημο για το Ελληνικό χαρακτήρισε το 2021 ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram, οι επόμενοι μήνες φέρνουν και άλλες ευχάριστες ειδήσεις, προαναγγέλλοντας μια σειρά από εξελίξεις αναφορικά με το έργο.

Μάλιστα, σε συνέχεια και των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων για το α’ εξάμηνο που ανακοίνωσε η Lamda Develoment, ο κ. Αθανασίου ανέφερε στο μήνυμά του στο Instagram πως «το εμβληματικό έργο του Ελληνικού προχωρά με ταχείς ρυθμούς και με τους καλύτερους οιωνούς. Η αξία της εταιρίας μετά την ενσωμάτωση της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ στη LAMDA Development, αύξησε ήδη την αξία της Εταιρείας κατά 26%.

Παράλληλα, έχουν ήδη υπογράφει οι πρώτες σημαντικές συμφωνίες: Ανάπτυξη των δύο σύγχρονων πολυτελών ξενοδοχείων στο παραλιακό μέτωπο από κοινού με τον όμιλο ΤΕΜΕΣ, πώληση γραφειακών χώρων στην Τράπεζα Πειραιώς και αξιοποίηση του retail park με τον όμιλο Fourlis.

Όσον αφορά στις κρατήσεις κατοικιών και διαμερισμάτων έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με τα δυνητικά μελλοντικά έσοδα που αντιστοιχούν στις υφιστάμενες προκαταβολές πελατών να προσεγγίζουν ήδη τα €700εκ».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αθανασίου στο Instagram:

Μάλιστα, με δεδομένο ότι μέσα από το προφίλ του στο Instragram (@odisseas_athanasiou) ο κ. Αθανασίου αναρτά υλικό και πληροφορίες για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Ελληνικό, όσοι ενδιαφέρονται να πληροφορούνται άμεσα και «από πρώτο χέρι» το τι συμβαίνει στο έργο μπορούν να τον ακολουθήσουν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ