Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για ΔΕΗ: Εφόσον διαπιστωθούν παραβάσεις θα επιβληθούν οι δέουσες κυρώσεις
Ανανεώθηκε:
Ανακοίνωση σχετικά με την έρευνα που διεξάγει για ενδεχόμενη χειραγώγηση της μετοχής της ΔΕΗ εξέδωσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Αναφορικά με τα πρόσφατα γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επισημαίνει ότι ενεργεί πάντοτε εντός των προβλεπόμενων διαδικασιών και πλαισίων που καθορίζει η νομοθεσία και οι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA).
Οι υπηρεσίες της εποπτεύουν και παρακολουθούν όλα τα θέματα που εμπίπτουν στο εύρος των αρμοδιοτήτων της και ιδιαιτέρως τις χρηματιστηριακές συναλλαγές όταν συντρέχουν σημαντικά εταιρικά γεγονότα.
Τα στοιχεία που συγκεντρώνονται, σε συνεργασία και με άλλες εποπτικές αρχές εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, αξιολογούνται, ερευνώνται διεξοδικά και εφόσον διαπιστωθούν τυχόν παραβάσεις επιβάλλονται οι δέουσες από τη νομοθεσία κυρώσεις».
Σύρος: Από μαχαιριά στον θώρακα ο θάνατος της διασώστριας - Της τρύπησε τον πνεύμονα
14:05
Πρώτη δοκιμασία στην κάλπη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση - Πυρά ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ για άρθρο 16
14:00
Συνεχείς εκρήξεις και πυκνοί καπνοί στο εργοστάσιο στην Κορινθία - Βρέθηκε σορός, δείτε βίντεο
13:53
Η φωτιά στη Γαλλία έκαψε έκταση 4πλάσια του Παρισιού: 40άρια και άνεμοι αναζωπυρώνουν τις φλόγες
13:46